Specie: Câine
Rasă: Akita Inu
Culoare: 0.7
Gen: Femelă
Varsta (ani):
Oraș: Cluj
Total afișări: 6413

**Cățelușa Akita Inu Japonez Caută o Nouă Casă Fericită!**
Avem o veste minunată pentru voi! Un Akita Inu japonez adorabil, în vârstă de 7 luni, așteaptă să-și găsească stăpânii perfecți. Este o fetiță adorabilă, plină de dragoste,energie și așteptări pentru o casă caldă și iubitoare.
Dorim să găsim pentru ea stăpâni dedicați și iubitori, cunoscători ai rasei ,așa că avem câteva cerințe importante:

**Contract de Adopție:** Este necesar un contract de adopție pentru a ne asigura că cățelușa va avea o viață fericită și îngrijită.
**Sterilizarea:** Este obligatorie sterilizarea pentru a ajuta la menținerea sănătății și a bunăstării cățelușei.
**Drept de Vizită:** Stăpânii vor avea dreptul de a vizita cățelușa periodic, pentru a se asigura că aceasta se simte bine și fericită sau trimiterea unor poze .
**Viața la Casă:** Cățelușa nu va trăi în lanț. Cautăm o familie care să o îngrijească cu dragoste și să o integreze în viața lor de familie , viața la curte fiind una benefică pentru ea si mișcarea zilnică de care are nevoie .

Suntem dedicați găsirii celor mai buni stăpâni pentru această micuță minunată. După o selecție atentă, vom lua legătura cu persoanele selectate în termen de 1-2 săptămâni.
Pentru mai multe informații și pentru a afla cum puteți oferi acestei cățelușe un cămin iubitor, vă rugăm să contactați la numarul de telefon.

Ajutați această cățelușă să găsească dragostea și căldura unei noi familii. Partajați acest anunț și să sperăm că o vom vedea curând zâmbind alături de stăpânii ei fericiți!
O

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Conectează-te sau crează-ți un cont pentru a trimite mesaje

PENTRU ADOPȚIE

    Vrei sa adopti un animal?

    Adaugă emailul tău și află înaintea tuturor care sunt cele mai recente animale adaugate spre adopție. Uneori vei primi chiar și anunturi cu caini sau pisici de rasa!