Specie: Câine
Rasă: Dog argentinian
Culoare: Alb
Gen: Mascul
Varsta (ani): 1
Oraș: Hunedoara
Total afișări: 140

Salutare!
Seth isi cauta o familie iubitoare!
Este crescut de familia noastra de cand era pui. Este un caine foarte afectos, sociabil, cuminte si jucaus.Prioritatea lui este sa iubeasca pe oricine vede in fata (copii, tineri, oameni in varsta). A fost crescut la apartament, a fost foarte cuminte mereu, nu a deranjat niciodata nimic nicaieri. In ceea ce tine comportamentul, ceea ce il defineste cel mai mult este faptul ca este foarte linistit, aproape ca nu ii simti prezenta in casa. Este microcipat si are toate vaccinurile la zi.Merge in lesa de mic, in ceea ce tine hrana, mananca orice(noi l-am crescut cu boabe si carne + diferite recompense).Are varsta de 1 an si 2 luni, principalul motiv pentru care cautam o familie noua este lipsa de timp.
Cautam un stapan iubitor de animale, care sa ii ofere afectiunea si timpul necesar. Desi a fost crescut la apartament, ne-am dori un stapan care sa locuiasca la curte.
Daca sunteti interesat/interesata sau daca cunoasteti pe cineva care ar fii, va rog sa ne contactati sau sa distribuiti anuntul. Speram sa ii gasim lui Seth stapanul de care are nevoie! Multumim anticipat!

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Conectează-te sau crează-ți un cont pentru a trimite mesaje

PENTRU ADOPȚIE

    Vrei sa adopti un animal?

    Adaugă emailul tău și află înaintea tuturor care sunt cele mai recente animale adaugate spre adopție. Uneori vei primi chiar și anunturi cu caini sau pisici de rasa!