Specie: Pisică
Rasă: Europeana
Culoare:
Gen: Mascul
Varsta (ani): 6
Oraș: Bucuresti
Total afișări: 559

‼️ București‼️Tomi este un motan orfan, in numai o luna si-a pierdut ambii părinți umani. După ce aceștia au decedat, pe rand, Tomi a rămas în apartament lipsit de companie umana. Se vede pe el cat este de trist și nefericit, își plânge zilnic stăpânii la geam dar ei nu se mai întorc. El însă nu știe asta și tot ii așteaptă. 🥹
Nu am reușit să îi fac prea multe poze pentru că efectiv nu sta locului și cerșește atenție, vrea mângâieri. Singurul moment în care l-am văzut stând a fost când s-a așezat pe perna părintelui său uman, care a părăsit această lume și a fost dureros de privit figura lui tristă din acel moment. 🥹
Tomi are 7 ani, este un motan sociabil, foarte blând și vorbăreț, recent a fost castrat iar ceea ce vedeți la ochișori este rezultatul unei intervenții, avea entropion, a fost remediat.
Pentru el nu este de ajuns putina interacțiune umană de care are parte acum și soarta lui este incerta. Are nevoie de o nouă casă și un nou părinte uman langa care sa își trăiască restul vieții. Nu iese niciodată afara și nu s-ar descurca daca ar rămâne pe strada, nu ar știi să se ferească de pericolele de afara.
Daca doriți să îi oferiți o casă, mă puteți contacta in privat. Daca nu îl puteți adopta, ar ajuta foarte mult și o distribuire, astfel încât Tomi sa fie văzut de cât mai multe persoane.

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Conectează-te sau crează-ți un cont pentru a trimite mesaje

PENTRU ADOPȚIE

    Vrei sa adopti un animal?

    Adaugă emailul tău și află înaintea tuturor care sunt cele mai recente animale adaugate spre adopție. Uneori vei primi chiar și anunturi cu caini sau pisici de rasa!