Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

AnimalePierdute.com Termeni și condiții de utilizare (“Acordul”)

Acest Acord a fost actualizat ultima dată la 29 iunie 2022 pentru a include Alerte Instagram, Ghidul de publicare și refacerea Serviciilor Premium.

Vă rugăm să citiți integral acești Termeni de servicii la utilizarea www.animalepierdute.ro, care este deținut și operat de AnimalePierdute.com. Acest Acord documentează termenii și condițiile obligatorii din punct de vedere juridic atașate la utilizarea Site-ului de la www.animalepierdute.ro.

Utilizând sau accesând Site-ul în orice mod, vizualizând sau navigând pe Site sau adăugând conținut propriu pe Site, sunteți de acord să vă supuneți acestor Termeni de Serviciu. De asemenea, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și cu orice alte politici pe care le publicăm pe AnimalePierdute.

Proprietatea intelectuală

Site-ul și tot conținutul său original sunt proprietatea exclusivă a AnimalePierdute.com și sunt, ca atare, protejate în totalitate de legile internaționale corespunzătoare privind drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală.

Crearea contului

Pentru a vă înregistra pentru un cont trebuie să aveți cel puțin 13 ani. Dacă știți că un utilizator are mai puțin de 13 ani, vă rugăm să ni-l raportați.

Sunteți responsabil pentru tot ceea ce se întâmplă atunci când cineva este conectat la contul dvs., precum și pentru securitatea contului. Dacă credeți că contul dvs. este compromis, trebuie să ne contactați imediat.

Încetare

AnimalePierdute.com își rezervă dreptul de a vă întrerupe accesul la Site, fără nicio notificare prealabilă.

Legături către alte site-uri web

Site-ul nostru conține o serie de link-uri către alte site-uri web și resurse online care nu sunt deținute sau controlate de AnimalePierdute.com.

AnimalePierdute.com nu are niciun control asupra conținutului sau practicilor generale ale acestor site-uri și/sau servicii ale terților și, prin urmare, nu își poate asuma răspunderea pentru acestea. Prin urmare, vă sfătuim cu tărie să citiți în întregime termenii și condițiile și politica de confidențialitate a oricărui site pe care îl vizitați ca urmare a urmării unui link care este postat pe site-ul nostru.

Publicarea de conținut

Prin prezenta recunoașteți și sunteți de acord că sunteți singurul responsabil pentru toate materialele pe care le aprobați pentru publicare, afișare și distribuire de către noi în legătură cu Serviciile sau pe care le postați, publicați sau distribuiți în legătură cu Serviciile, inclusiv, dar fără a se limita la, reclamele pregătite de noi pentru dumneavoastră (inclusiv toate informațiile, mărcile comerciale și fotografiile conținute în astfel de reclame), informații, date, texte, software, link-uri, fotografii, imagini, grafice, video, mesaje, fișiere și orice alte materiale (“Conținut de utilizator”). Declarați, garantați și sunteți de acord că niciun Conținut al utilizatorului pe care îl aprobați pentru publicare, afișare și distribuire de către noi, sau trimis de dvs. sau prin intermediul contului dvs: va încălca sau va încălca drepturile oricărei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, mărci comerciale, confidențialitate, publicitate sau alte drepturi personale sau de proprietate;va conține materiale calomnioase sau defăimătoare; sau va încălca sau va încuraja încălcarea oricăror legi, reglementări, reguli, coduri profesionale, coduri de etică, legi administrative, coduri de conduită sau standarde aplicabile (inclusiv, fără a se limita la, reguli, standarde sau coduri de conduită pentru asociații neguvernamentale sau cvasi-guvernamentale), e. g., legi, reglementări, norme, reguli, coduri profesionale, coduri de etică sau legi administrative federale, de stat sau locale.

În scopul clarității, dacă ne plătiți pentru a publica și distribui un anunț publicitar pregătit de noi pentru dumneavoastră, aprobați publicarea unui astfel de anunț publicitar de către noi în numele dumneavoastră. Declarați și garantați că aveți toate drepturile legale necesare pentru a publica și distribui (sau necesare pentru a ne permite să publicăm și să distribuim) orice Conținut al utilizatorului sau că dețineți un astfel de Conținut al utilizatorului. Declarați și garantați că reclama pregătită de noi pentru dumneavoastră va respecta toate legile, regulile și reglementările aplicabile.

Instrucțiuni de postare

AnimalePierdute menține un set de reguli de postare pentru a promova un mediu comunitar pozitiv, sigur și util.

În cazul încălcării oricăreia dintre următoarele orientări, ne rezervăm dreptul de a elimina conținutul sau de a interzice accesul utilizatorilor pe AnimalePierdute.com și pe proprietățile sociale AnimalePierdute (de exemplu, paginile de Facebook sau Instagram).

Linii directoare de postare:
AnimalePierdute nu ia parte la litigii de plasament sau de custodie. Dacă credeți că cineva are în custodie pe nedrept un animal de companie, AnimalePierdute nu este locul în care să rezolvați această dispută.
AnimalePierdute este o platformă pentru animalele de companie PIERDUTE și GĂSITE/ADOPTII/VANZARI/SERVICII.
Vă rugăm să nu includeți în postarea dvs. informații de identificare personală despre alte persoane.
Vă rugăm să nu folosiți înjurături.
Trebuie să trimiteți doar imagini cu animalul dvs. de companie sau cu un animal de companie pe care l-ați găsit. Vă rugăm să nu trimiteți imagini cu nimic altceva.
Trebuie să aveți peste 13 ani pentru a posta pe AnimalePierdute.
Vă rugăm să nu postați același animal de companie de mai multe ori.
Vă rugăm să nu includeți link-uri către alte site-uri în mesajul de postare.

Taxe pentru servicii

Anumite părți ale Site-ului pot fi accesate și utilizate fără taxe. Pentru utilizarea anumitor Servicii, vi se cere să plătiți taxele aplicabile, care se pot modifica din când în când, sub rezerva exclusivă a dreptului dvs. de a rezilia astfel de Servicii în conformitate cu termenii acestora. Taxele variază în funcție de Serviciu. Listele de taxe actuale sunt disponibile pe Site. Sunteți responsabil pentru plata tuturor taxelor aplicabile suportate de contul dvs. de pe Site. Toate taxele datorate de dvs. către noi în temeiul prezentului document, inclusiv, în măsura în care sunt aplicabile. O defalcare completă a Taxelor de servicii aplicabile este disponibilă la cerere, inclusiv taxele de publicitate/servicii cheltuite prin intermediul rețelelor sociale (de exemplu, Facebook sau Instagram).

Sunteți de acord cu faptul că putem percepe toate Taxele de servicii prin metoda de plată (de exemplu, card de credit, card de debit etc.) pe care ați furnizat-o în Informațiile de înregistrare. Sunteți responsabil pentru plata la timp a tuturor Taxelor de servicii în momentul în care Serviciile sunt comandate de dvs. Achizițiile vor apărea pe extrasele de cont ale cardului dvs. de credit sau de debit ca “ANIMALEPIERDUTE*”. Sunteți de acord să nu determinați compania de carduri de credit sau de debit să anuleze sau să “debiteze” orice taxe de servicii percepute în conformitate cu acești Termeni și Condiții; și în cazul în care faceți acest lucru, putem înceta utilizarea de către dvs. a Site-ului și a Serviciilor, și sunteți de acord să ne rambursați orice costuri suportate pentru a răspunde la o astfel de debitare, inclusiv, fără limitare, costurile noastre reale plătite companiei de carduri de credit sau de debit, inclusiv taxele de debitare, și valoarea timpului pe care angajații noștri îl petrec în această chestiune, așa cum este stabilit la discreția noastră cu bună credință.

Important: animalepierdute.ro nu functioneaza pe baza de subscriptii sau plati recurente. Orice pachet de promovare pe care il alegeti si il platiti va fi o plata singulara. Dupa ce perioada in care anuntul va fi promovat, 7, 14 sau 30 de zile, in functie de pachetul ales, va fi consumata, nu vei fi taxat. Daca doresti sa promovezi din nou anutul, o poti face din contul tau din site, achitand un nou pachet de promovare.

Serviciul Premium: Anunțuri si postari Facebook

Achiziționarea de Anunțuri pe Facebook extinde raza de acțiune a alertei AnimalePierdute a animalului dvs. de companie pierdut sau găsit, aplicând o campanie publicitară pe Facebook cu țintă locală la postarea de pe Facebook a animalului de companie. Bugetul zilnic și durata campaniei de anunțuri pe Facebook depind de pachetul achiziționat.

Cotizăm un număr estimat de vizualizări pe baza mediilor din toate alertele noastre de animale pierdute și găsite. Acest număr este o estimare, nu o garanție. Numărul de vizualizări pe care îl primiți depinde de mai mulți factori, inclusiv de locația animalului de companie, de fotografia utilizată și de durata de timp în care au fost difuzate anunțurile pe Facebook.

Serviciul de anunțuri Facebook este supus politicii noastre standard de rambursare.

Serviciul Premium: Alertă Instagram

Alerta Instagram vă permite să faceți publicitate pentru alerta AnimalePierdute a animalului dvs. de companie pierdut sau găsit pe platforma Instagram.

Alertele Instagram sunt generate automat pe baza informațiilor pe care le-ați furnizat atunci când ați raportat animalul de companie și nu pot fi editate odată ce au fost achiziționate.

Alertele Instagram se achiziționează în intervale săptămânale. După ce săptămâna expiră, puteți achiziționa din nou, moment în care vom aplica o nouă campanie publicitară la Alerta Instagram existentă.

Serviciul Instagram Alerts este supus politicii noastre standard de rambursare.

Serviciul Premium: Animale de companie recomandate

Spotul “Animal de companie evidențiat” vă permite să cumpărați un spațiu în partea de sus a bazei noastre de date cu animale pierdute și găsite (afișat pe site, în aplicație și în alte locații).

Serviciul Animale de companie recomandate este supus politicii noastre standard de rambursare.

Politica de rambursare

Toate cererile de rambursare trebuie să provină de la adresa de e-mail utilizată pentru a crea contul sub care a fost achiziționat serviciul premium.

Din cauza naturii urgente și a costurilor suportate imediat în momentul achiziției pentru a furniza serviciile noastre premium, nu putem garanta rambursări în afara situațiilor limitate enumerate mai jos:

Funcționare defectuoasă a produsului. În cazul unei defecțiuni a produsului, se poate solicita o rambursare prin trimiterea unui e-mail la support@animalepierdute.ro. Exemple de disfuncționalități ale produsului includ: campania publicitară nu s-a desfășurat deloc, campania publicitară a vizat o zonă greșită (de exemplu, Constanta, când animalul de companie a fost pierdut în Bucuresti. Dacă defecțiunea produsului este verificată de către un membru al echipei de asistență Animale Pierdute, se va oferi o rambursare.
Eroare de facturare. În cazul unei erori de facturare (de exemplu, o taxă dublă), se poate solicita o rambursare prin trimiterea unui e-mail la support@animalepierdute.ro. În cazul în care eroarea de facturare este verificată de un membru al echipei de asistență Animale Pierdute, se va oferi o rambursare.
Politica de anulare

Limitarea răspunderii

In niciun caz nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de o terță persoană pentru orice daune indirecte, indirecte, consecvente, exemplare, accidentale, speciale sau punitive, inclusiv daune pentru orice pierderi de profit sau de date care rezultă din utilizarea de către dvs. a site-ului sau a serviciilor, chiar dacă suntem conștienți sau am fost informați de posibilitatea unor astfel de daune. în cea mai mare măsură permisă de lege, ne declinăm orice garanție pentru serviciile sau bunurile unor terțe părți primite prin intermediul sau anunțate pe site sau pe site-uri sau servicii, sau accesate prin intermediul oricăror linkuri de pe site. în pofida oricărui lucru contrar conținut în prezentul document, răspunderea noastră față de dvs. pentru orice cauză și indiferent de forma acțiunii, va fi limitată în orice moment la cea mai mică dintre: (a) suma plătită, dacă este cazul, de dvs. către noi pentru servicii; ȘI (B) douazeci si patru de lei, nouzeci si noua de bani (24,99 LEI).

Exonerarea de răspundere a garanțiilor

Nu suntem răspunzători pentru niciun conținut incorect sau inexact publicat pe Site sau în legătură cu Serviciile, inclusiv Conținutul utilizatorului publicat de utilizatori (sau publicat de noi în numele utilizatorilor) pe Site sau în cadrul Serviciilor. Nu suntem responsabili pentru comportamentul, online sau offline, al niciunui utilizator al Site-ului. Site-ul și Serviciile pot fi temporar indisponibile din când în când din motive de întreținere sau din alte motive. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice eroare, omisiune, întrerupere, ștergere, defect, întârziere în funcționare sau transmisie, defecțiune a liniei de comunicații, furt sau distrugere sau acces neautorizat sau alterare a Site-ului sau a Serviciilor. Nu suntem răspunzători pentru nicio problemă sau defecțiune tehnică a oricărei rețele sau linii telefonice, sisteme online, servere sau furnizori, echipamente sau software, sau pentru eșecul e-mailului din cauza unor probleme tehnice sau a congestiei traficului pe Internet sau pe orice site web, inclusiv pentru vătămarea sau deteriorarea calculatorului oricărei persoane în legătură cu sau ca urmare a participării sau descărcării de materiale în legătură cu Site-ul sau Serviciile. În niciun caz nu vom fi responsabili pentru orice pierdere sau daună, inclusiv vătămări corporale sau deces, care rezultă din utilizarea de către oricine a Serviciilor, a Site-ului sau a oricărui conținut publicat pe Site (indiferent dacă este sau nu Conținut al Site-ului, Conținut al utilizatorului sau alt conținut).

Site-ul, serviciile și tot conținutul de pe site sunt furnizate “așa cum sunt” și ne declinăm toate garanțiile, fie ele exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la garanțiile implicite de titlu, de vandabilitate, de adecvare la un anumit scop sau de nerespectare. nu putem garanta și nu promitem niciun rezultat specific în urma utilizării site-ului și/sau a serviciilor.

Nu suntem responsabili pentru asigurarea faptului că conținutul publicat de utilizatori (sau publicat de noi în numele utilizatorilor) pe site sau în serviciile respectă legile, regulile sau reglementările aplicabile în materie de publicitate și nu oferim nicio garanție că un astfel de conținut al utilizatorului va respecta legile, regulile sau reglementările aplicabile în materie de publicitate. nu vom avea nicio răspundere de orice natură pentru respectarea sau încălcarea de către dvs. a legilor, regulilor sau reglementărilor aplicabile în materie de publicitate.

nu vă oferim nicio garanție de localizare fizică a animalului dvs. de companie pierdut ca urmare a afișării anunțurilor publicitare pregătite de noi pentru dvs.

Legea aplicabilă

Termenii și condițiile vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile Romaniei., fără a se face referire la conflictele de prevederi legale și, în ceea ce privește chestiunile care afectează drepturile de autor, mărcile comerciale și brevetele, de legislație. Orice litigiu sau reclamație care decurge din Termeni și condiții sau în legătură cu aceștia va fi soluționată definitiv prin arbitraj obligatoriu și cu normele și procedurile în vigoare la acel moment.

Diverse

Termenii și condițiile stabilesc întregul acord dintre dumneavoastră și noi în ceea ce privește utilizarea de către dumneavoastră a site-ului și a serviciilor. În cazul în care orice prevedere a prezentului acord este considerată invalidă sau inaplicabilă, respectiva prevedere va fi revizuită în măsura necesară pentru a remedia invaliditatea sau inaplicabilitatea, iar restul prezentului acord va continua să fie în vigoare și să producă efecte depline. Neexercitarea de către noi a oricărui drept sau dispoziție din prezentul acord nu constituie o renunțare la un astfel de drept sau dispoziție. Nimic din acești Termeni și condiții nu va fi considerat a conferi drepturi sau beneficii unor terți. Acești Termeni și condiții, precum și orice drepturi și licențe acordate în temeiul acestora, nu pot fi transferate sau cesionate de către dumneavoastră, dar pot fi cesionate de către noi fără restricții. Întârzierea sau neexercitarea de către noi a oricărui drept sau dispoziție din acești Termeni și condiții nu constituie o renunțare la un astfel de drept sau dispoziție. Acești Termeni și condiții nu constituie și nu vor fi considerați ca fiind un parteneriat sau o asociere în participațiune între dumneavoastră și noi și nici dumneavoastră, nici noi, nici directorii, funcționarii, angajații sau agenții dumneavoastră sau ai noștri nu vor fi considerați, în virtutea îndeplinirii obligațiilor în temeiul acestor Termeni și condiții, ca fiind un agent sau un angajat al celuilalt și nici dumneavoastră, nici noi nu avem autoritatea de a ne obliga reciproc în cadrul unui contract, acord sau în alt mod.

Modificări ale prezentului acord

animalepierdute.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment acești Termeni și condiții de utilizare. Facem acest lucru prin publicarea și atragerea atenției asupra termenilor actualizați pe Site. Decizia dvs. de a continua să vizitați și să utilizați Site-ul după ce au fost făcute astfel de modificări constituie acceptarea formală a noilor Termeni de serviciu.

Prin urmare, vă rugăm să verificați și să revizuiți acest Acord pentru astfel de modificări ocazional. În cazul în care nu sunteți de acord cu orice prevedere a acestui Acord sau cu orice modificări pe care le facem la acest Acord, vă rugăm și vă sfătuim să nu utilizați sau să continuați să accesați imediat site-ul AnimalePierdute.com.

site-ul animalepierdute.ro foloseste iconite si anumite parti grafice preluate cu licenta de pe site-ul freepick.com. Aceasta licenta ne permite sa folosim imaginile si iconitele fara nicio restrictie, atata vreme cat aceste iconite si imagini se afla doar pe site-ul animalepierdute.ro.

O parte din licentele pot fi vazute aici
license-dog-training-26107817
license-dog-cat-house-home-logo-vector-icon-line-art-outline-2206263
license-cats-31652951

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la acest Acord, nu ezitați să ne contactați la help@animalepierdute.ro.

    Vrei sa adopti un animal?

    Adaugă emailul tău și află înaintea tuturor care sunt cele mai recente animale adaugate spre adopție. Uneori vei primi chiar și anunturi cu caini sau pisici de rasa!