Specie: Pisică
Rasă: Sphinx
Culoare:
Gen: Femelă
Oraș: Cluj
Total afișări: 4036

🐾 Salutare, prieteni dragi și iubitori de pisici extraordinare! Sunt Luna, o frumoasă pisicuță Sphynx în căutarea unei familii iubitoare și dedicate. M-am hotărât să-mi iau puțin curaj și să vă scriu în această dimineață pentru că știu că printre voi se află cineva special, cineva care înțelege cu adevărat nevoile mele și care poate să-mi ofere un cămin minunat.

Am 1 an și 9 luni și am fost deja sterilizată, așa că nu trebuie să-ți faci griji în privința asta. Știu că sunt o rasă mai neobișnuită, Sphynx-ul, și îmi caut un stăpân sau o stăpână care este deja familiarizat(ă) cu specificul acestei rase. Așa că, dacă ai cunoștințe solide despre nevoile și caracteristicile mele, te rog să iei în considerare să mă adopți.

Oare cum m-ar descrie cineva care m-a cunoscut? Probabil ar spune că sunt o pisicuță afectuoasă și inteligentă, care iubește să primească atenție și să împărtășească momente de tandrețe. Chiar dacă nu am blană, îmi place să fiu răsfățată și îmbrățișată. Și să știi că sunt foarte curioasă și jucăușă, așa că vei avea mereu motive să zâmbești în preajma mea.

Mulțumesc din suflet pentru timpul acordat citirii acestui mesaj. Sper că vom avea ocazia să ne cunoaștem și să împărțim multe aventuri împreună. 🐾❤️

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Conectează-te sau crează-ți un cont pentru a trimite mesaje

Telefon:

Email:

PENTRU ADOPȚIE

    Vrei sa adopti un animal?

    Adaugă emailul tău și află înaintea tuturor care sunt cele mai recente animale adaugate spre adopție. Uneori vei primi chiar și anunturi cu caini sau pisici de rasa!