Cum am ajutat la gasirea a 6 Akita Inu pierduti in Cluj

Uneori nu suntem constienti de maginitudinea binelui pe care il facem. Ne bucuram extrem de mult cand un animal este gasit prin ajutorul platformei noastre sau cand primim un mail de multumire din partea celor care solicita ajutorul nostru. Dar daca oamenii de la site-ul cluj.com nu scriau despre cum noi am contribuit la gasirea a 6 caini pierduti in Cluj, probabil nu am fi aflat niciodata despre maginitunia impactului pe care noi il avem in comunitatea animalelor de companie din Romania.

Pe scurt, putin context:

In vara lui 2023 cineva a pierdut un caine Akita Inu in judetul Cluj, pe nume Ashi (un exemplar pufos, alb ca neaua). La scurt timp, persoana a promovat anuntul cu pierdera cainelui la noi, prin pachetul Alerta Totala. Ne-am apucat de treaba, iar in cateva zile, postarea cu pierdea lui Ashi de pe pagina noastra de Facebook a ajuns la peste 300.000 de oameni.

Acest lucru a declansat un efect de domino, tot mai multe pagini din comnunitatea animalelor de companie din Romania au distribuit la randul lor postarea. Estimam noi, intreaga emulatie din jurul pierderii lui Ashi a ajuns la peste 1.500.000 de oameni. Prin solidaritatea remarcabilă a comunității de animale din Romania, s-a reușit ca pe parcursul căutărilor lui Ashi să fie de fapt îndeplinite mai multe fapte bune decât s-ar fi crezut initial

Astfel, 6 Akita Inu Pierduti in judetul Cluj au fost gasiti cu ajutorul lui Ashi. Acestia erau cautati de mai multa vreme de stapaniii lor, iar postarea cu Ashi a ajutat la gasirea lor. Din pacate, Ashi inca n-a fost gasita, dar ramane o eroina, fara de care alti 6 caini din rasa ei nu s-ar bucura in prezent de caldura unei familii.

    Vrei sa adopti un animal?

    Adaugă emailul tău și află înaintea tuturor care sunt cele mai recente animale adaugate spre adopție. Uneori vei primi chiar și anunturi cu caini sau pisici de rasa!