HugoAdoptă

Specie: Câine
Rasă: Metis
Culoare: Alb cu maro
Gen: Mascul
Varsta (ani): 1
Oraș: Cluj
Total afișări: 924

El este Hugo, un catel de aproximatic un an si ar dori un happy end pentru povestea lui.
Pe Hugo l-am gasit pe marginea drumului, slab si amarat, cu o rana deschisa la picior, dar plin de afectiune si iubire ( a venit la alergand in 3 picioare).
Pana sa ajunga la cum il vedeti, Hugo a trecut printr-o interventie de aditie de piele( ca sa se poata inchide rana), a fost castrat si a inceput schema de vaccinare/deparazitare. Tot ce ii mai lipseste acum, e un stapan permanent.
Este obisnuit sa stea singur, nu face in casa, nu distruge. Adora sa doarma in pat langa viitorul proprietar ( dar daca acesta nu ii va permite, e fericit sa doarma si langa pat pe ceva moale). Adora cateii si oamenii ( a interactionat pana acum cu mai multi catei si si mai multi oameni, inclusiv copii/bebelusi si s-a comportat exemplar de fiecare data), urca singur in masina si nu ii este rau. Nu cerseste de la masa, cu toate ca e pofticios😊
Sincer, Hugo chiar e un catel exemplar cu care nu am intampinat absolut nicio problema comportamentala, motiv pentru care chiar as dori sa ii gasim un stapan responsabil.
PS: efectiv adora cateii, deci daca cineva isi mai doreste un partener de joaca pt catelul lui, Hugo e perfect.

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Conectează-te sau crează-ți un cont pentru a trimite mesaje

PENTRU ADOPȚIE

    Vrei sa adopti un animal?

    Adaugă emailul tău și află înaintea tuturor care sunt cele mai recente animale adaugate spre adopție. Uneori vei primi chiar și anunturi cu caini sau pisici de rasa!