BluAdoptă

Specie: Câine
Rasă: Metis
Culoare: Alb, Negru
Gen: Mascul
Varsta (ani):
Oraș: Bucuresti
Total afișări: 861

Superbitatea de Blu s-a întors în adăpost, după jumătate de an cu familia care o adoptase, pe motiv că încă făcea pipi în casă. Motivul l-am aflat abia în preziua readucerii ei în adăpost. Până atunci am primit, în decursul lunilor, nenumărate poze cu Blu fericită pe canapea sau în alte locuri din casă și totul părea minunat. Ne-ar fi ajutat să știm că nu era chiar așa, poate mai reușeam să ajutăm cumva.
Acum, Blu e în stare de șoc. Nu-i vine să creadă că e înapoi în adăpost și nu înțelege unde i s-au dus viața, casa și oamenii pe care ajunsese să-i iubească. Vrem să-i căutăm URGENT o familie care să fie mai răbdătoare cu ea și care să fie dispusă să-și asume greul și dedicația creșterii unui cățel.

Da, nu e ușor să crești un câine care nu înțelege ce este aceea o casă și nici ce are voie și ce nu înăuntru. Da, este o muncă reală, în primul rând munca voastră. În primele săptămâni sau chiar luni veți trece și prin clipe de fericire extremă, dar și prin unele foarte dificile. Dar, cu toată sinceritatea cu care vă spunem asta, vă spunem și că suntem siguri de un lucru: dacă reușiți să treceți împreună peste acel greu de la început, dacă vă veți dedica educării câinelui vostru, atunci, peste ani, când veți fi cu el în brațe pe canapea, vă veți aminti de toate acele momente ca de una dintre cele mai frumoase perioade din viața voastră. Un share pentru Blu, vă rugăm, un share pentru iubire!

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Conectează-te sau crează-ți un cont pentru a trimite mesaje

PENTRU ADOPȚIE

    Vrei sa adopti un animal?

    Adaugă emailul tău și află înaintea tuturor care sunt cele mai recente animale adaugate spre adopție. Uneori vei primi chiar și anunturi cu caini sau pisici de rasa!