Specie: Câine
Rasă: Labrador
Culoare: Crem
Gen: Mascul
Varsta (ani): 1
Oraș: Bucuresti
Total afișări: 2419

Astăzi, cu inima grea și plină de speranță, vin să vă vorbesc despre o poveste specială care mă atinge direct în suflet. Cunoscți deja pe micuțul Thor, un labrador sensibil de un anisor, care a avut parte de o copilărie marcată de tristețe și neglijență. Thor este un suflețel special, fiul unei mame labrador și a unui tată labrador, având în el 100% din nobila rasa labradorului.

Din păcate, trecutul lui Thor nu a fost ușor, iar dermatita avansată l-a afectat pe 80% din corp din cauza unui stăpân nepăsător. Cu toate acestea, am fost martorii evoluției incredibile a lui Thor, care s-a recuperat în proporție de 99% în prezent. A fost microcipat, vaccinat și deparazitat la zi, pentru că îi datorăm tot respectul și grija cuvenită unui suflet nevinovat.

Astăzi, ne dorim din toată inima să-i găsim lui Thor o familie iubitoare și responsabilă, care să îi ofere multă răbdare și afecțiune. Chiar dacă se înțelege de minune cu alte animale, preferința sa ar fi să fie singur, dar desigur, nu i-ar displăcea nici să aibă un alt prieten pe lângă el. Dacă v-a atins povestea acestui micuț curajos și plin de iubire, vă rog să-mi trimiteți un mesaj în privat, pentru a-i oferi lui Thor o a doua șansă la fericire.

Vreau să subliniez că adopția lui Thor se va face numai legal, cu un contract de adopție, pentru a ne asigura că micuțul va fi în siguranță și va trăi o viață împlinită alături de familia lui.

Distribuiți acest mesaj, astfel încât să ajungă cât mai multor suflete bune, care să vadă în Thor acel prieten fidel și iubitor de care au nevoie în viața lor. Să dăruim împreună o șansă minunată acestui suflet nevinovat să cunoască iubirea și căldura unei case adevărate. ❤️

Vă mulțumesc din suflet pentru sprijinul vostru și pentru că împreună putem face o diferență în viața acestui micuț dragalas!

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Conectează-te sau crează-ți un cont pentru a trimite mesaje

PENTRU ADOPȚIE

    Vrei sa adopti un animal?

    Adaugă emailul tău și află înaintea tuturor care sunt cele mai recente animale adaugate spre adopție. Uneori vei primi chiar și anunturi cu caini sau pisici de rasa!