Specie: Câine
Rasă: Amstaff
Culoare: Crem cu alb
Gen: Femelă
Varsta (ani):
Oraș: Bucuresti
Total afișări: 3464

Speram sa nu fiu nevoită sa fac asta ..
Kaya ,știu ca ai obosit ,am obosit și noi ..Este cea de-a treia adopție eșuată și știu ca vei suferi enorm ..Îmi pare rău !

Vreau sa va povestesc puțin despre cazul “Kaya” și sa va spun ca este extrem de urgent ca ea sa își găsească un alt cămin ,însă e un câine Amstaff cu traume și suferă de anxietate de separare având un comportament distructiv atunci când rămâne singura .Se afla la cea de-a treia adopție eșuată .Oamenii obosesc și nu ii pot condamna ,dar ce facem cu ea ?
Am la dispoziție 10 zile sa ii găsesc o noua familie și sinceră sa fiu nu sunt încrezătoare ca de data asta va fi bine ..așa ca iau in calcul eutanasierea .Acest câine este dependent de oameni si daca nu ii pot găsi o familie potrivită ,o voi pune la somn .Credeți-ma ,pentru ea e mai bine asta decât sa o închidem intr-un țarc .Ultima data când am închis-o in țarc ,la adapost privat ,a refuzat sa mai trăiască ,a refuzat hrana și nu ieșea din cușca .Voia sa moara .
Așadar ..va rog pe voi ,cei care înțelegeți situația și empatizați cu ea ,sa ma ajutați .
Dacă nu găsesc o soluție in 10 zile ,o sa fie programată pentru eutanasiere .

Are nevoie de o familie fără alte animale ,cineva cu mult timp si răbdare .
Daca este adoptată la curte ,gardul trebuie sa fie înalt si solid pentru ca evadează .In apartament este extrem de distrugatoare atunci când rămâne singura iar dacă este inchisa in cușca de apartament ,roade din ea atât de tare încât se rănește grav .
Se oferă mâncare și transport ,numai sa fie pe mâini bune .Este vaccinată și sterilizată .Fără alte animale !
Va rog ajutați-ma .
Mulțumesc !

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Conectează-te sau crează-ți un cont pentru a trimite mesaje

PENTRU ADOPȚIE

    Vrei sa adopti un animal?

    Adaugă emailul tău și află înaintea tuturor care sunt cele mai recente animale adaugate spre adopție. Uneori vei primi chiar și anunturi cu caini sau pisici de rasa!