Povestea Fericită Nr. 1: Liixa a fost găsită după două săptămâni!

De când am creat site-ul animalepierdute.ro – nu cu foarte mult timp în urmă (iunie 2019) – am avut ca obiectiv să ajutăm cât mai multe animale să-și găsească stăpânii și invers. Iar atunci când primești un mail în care aflii că un animăluț a fost găsit cu ajutorul acestui site nu poți decât să primești un boost de încredere și să continui mai departe.

Așa că primul nostru mesaj de mulțumire a venit la începul lunii august 2019 (la două luni după ce am creat site-ul). Este vorba despre o pisică. Liixa a fost pierdută în data de 15.07.2019, iar Alina (stăpâna) a postat un anunț pe animalepierdute.ro atunci când simțea că trebuie să facă orice îi stă în putere ca să-și găsească prietena. Noi l-am preluat, l-am postat pe Facebook, pe grupuri, la asociațiile de îngrijire a animalelor, absolut peste tot. Anunțul a ajuns la cel puțin 20.000 de oameni de-a lungul unei săptămâni, fapt ce a crescut considerabil șansele ca Liixa să fie găsită.

La 16 zile distanță de la postarea anunțului, am primit un mail de la stăpâna pisicii, în care ne mulțumea foarte mult și ne preciza că Liixa a fost găsită. Aceasta a fost prima poveste fericită din ”cariera” animelepierdute.ro, însă nu va fi și ultima!

    Vrei sa adopti un animal?

    Adaugă emailul tău și află înaintea tuturor care sunt cele mai recente animale adaugate spre adopție. Uneori vei primi chiar și anunturi cu caini sau pisici de rasa!