Motanul Moti a fost regasit de familie in timp record!

Moti, un motan blând și iubitor, s-a pierdut de stăpânii săi în agitația din Piața Sfântul Ștefan din București. Deși speriat și dezorientat, Moti nu și-a pierdut speranța că va fi găsit și readus acasă.

Mihaela Elena, stăpâna lui Moti, era extrem de îngrijorată și a postat un anunț pe platforma AnimalePierduter.ro, cerând ajutorul comunității noastre pentru a-l găsi pe dragul său motan. Anunțul a fost distribuit de numeroase persoane, fiecare dorind să contribuie la găsirea micuțului blănos.

Oamenii din comunitate s-au mobilizat rapid, iar la scurt timp după postarea anunțului, cineva l-a observat pe Moti si a anuntat familia. Mihaela nu a uitat să actualizeze anunțul de pe „Animale Pierdute”, mulțumind tuturor pentru ajutorul și sprijinul oferit. Comunitatea a fost încântată să audă vestea bună și să știe că Moti s-a întors în siguranță la familia sa iubitoare.

    Vrei sa adopti un animal?

    Adaugă emailul tău și află înaintea tuturor care sunt cele mai recente animale adaugate spre adopție. Uneori vei primi chiar și anunturi cu caini sau pisici de rasa!