Chira s-a intors acasa de sarbatori!

Chira s-a pierdut chiar in prima zi de Craciun, pe 25 decembrie. A fugit din cauza petardelor si a artificiilor. Ultima oara fusese vazuta in zona Toporas, cartierul Ferentari.

Imediat dupa pierderea Chirei, stapana ei a intrat la noi pe platforma si a adaugat anuntul. L-a si promovat printr-unul din serviciile noastre. Astfel a crescut considerabil sansele de regasire ale Chirei..

Si chiar asa s-a si intamplat! Sansele au crescut in asa fel incat Chira a fost recuperata in mai putin de 24 de ore 🤗.

Noi ne-am activat imediat dupa primirea anuntului si la aproximativ o ora de cand am pus in aplicare serviciile noastre, anuntul cu pierderea Chirei a ajuns la peste 20.000 de oameni.

Intr-un timp foarte scurt, persoanele din sud-ul Bucurestiului erau constiente ca un caine pierdut se afla pe strazi. Asta a contribuit decisiv la o noua poveste fericita marca animalepierdute.ro, Chira ajungand acasa teafara, doar putin speriata.

“Multumim din suflet tuturor celor care ne-ati ajutat sa o gasim! chira este teafara acasa acum! sarbatori binecuvantate!!🥺🌟❤️❤️❤️”, mesajul stapanei dupa ce a regasit-o pe Chira cu ajutorul animalepierdute.ro 🤗

    Vrei sa adopti un animal?

    Adaugă emailul tău și află înaintea tuturor care sunt cele mai recente animale adaugate spre adopție. Uneori vei primi chiar și anunturi cu caini sau pisici de rasa!