Veşti bune pentru toţi posesorii de pisici! Amazon Prime oferă gratuit Cat TV, postul care rulează filme pentru pisici

Vești extrem de bune pentru toți posesorii de pisici! Amazon Prime este prima platformă video care oferă conținut special pentru animalele dumneavoastră cinefile.

Amazon Prime oferă acces la Cat TV pentru pisici

Prin Cat Tv, Amazon Prime oferă posibilitatea programării filmelor speciale, urmărite de pisici. Pentru că pisicile au devenit deja de ceva timp un public țintă pentru diverse canale de Youtube, a venit rândul și platformelor video să intre în trend și să ofere conținut adecvat pentru acestea. Pentru moment, cele mai vizionate canale de pisici sunt cele opt ore de imagini, adunate sub numele de ”Bird Bonanza”, iar conform echipei de la YouTube care a studiat consumul de astfel de imagini, cel care a publicat cele mai multe imagini cu și pentru pisici, care au ajuns să fie și cele mai urmărite, în cele din urmă, este Paul Dinning. Cele mai multe videoclipuri pe care pisicile le urmăresc în general sunt animații, iar canalul Cat Games are în plan să producă mai multe imagini de acest gen care să facă pisicile să își schimb comportamentul treptat și să interacționeze cu diverse lucruri de jucărie.
Pisicile adoră imaginile atât pe TV, cât și pe alte dispozitive, precum este și laptopul.
Pisicile adoră imaginile atât pe TV, cât și pe alte dispozitive, precum este și laptopul.
Pe lângă acestea, la modă pentru pisici mai sunt și imaginile din jocurile de gen Pac-Ma, Minecraft, sau din filme celebre ca Star Ears sau Game of Thrones.

Ce este Cat Tv?

Cat Tv aparține Cat Games și a fost creat de un rus, după ce pisica sa i-a murit, pentru a veni în ajutorul stăpânilor de pisici de pretutindeni. Max Gomboev a vorbit despre acest proiect al său de suflet: “E mai uşor decât atunci când instalezi o aplicaţie, şi poţi să rulezi videoclipurile mele pe TV. De obicei creez un videoclip nou la fiecare 10 zile. Pisicilor le place să vadă ceva nou”.

Citește și: