JaxAdoptă

Specie: Câine
Rasă: Metis
Culoare: Blond
Gen: Mascul
Varsta (ani):
Oraș: Brasov
Total afișări: 389

Cu parere de rau am decis sa il donam pe Jax dupa 1 an si jumatate de incercari de-al integra in familie. L-am gasit abandonat pe strada, speriat si trist… Am decis sa il adoptam si in timp ne-am dat seama ca are ceva traumatisme de care speram sa scape. Am facut dresaj cu el – merge bine in lesa, asculta, vine la comanda, stie sezi, culcat, mort, etc. Dar nu se intelege cu labradorul nostru de 8 ani – se bat pe mancare, intra in cusca lui si vrea sa fie dominant (ex: se aseaza cu fundul la fata labradorului sau sta in picioare peste el cand labradorul e culcat)
Este foarte speriat de camioane si zgomote puternice si asta duce la comportament imprevizibil. De ex intra in casa si se aseaza pe jos si nu mai poate fi scos. De muscat nu a muscat pe nimeni dar incearca sa prinda cu dintii – mai in joaca, mai in serios.
Din pacate avem copii mici si acest comportament imprevizibil ne ingrijoreaza. Noi nu avem nici timp sa ne ocupam prea mult de el.
E bun ca si caine de paza, are nevoie de o curte mare, liniste si cineva cu rabdare multa.

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Conectează-te sau crează-ți un cont pentru a trimite mesaje

PENTRU ADOPȚIE

    Vrei sa adopti un animal?

    Adaugă emailul tău și află înaintea tuturor care sunt cele mai recente animale adaugate spre adopție. Uneori vei primi chiar și anunturi cu caini sau pisici de rasa!