Adoptă

Adoptă

Dante

Share
Specie: Câine
Rasă: Labrador Retriever
Culoare: Crem, Alb
Gen: Mascul
Oraș: Bucuresti

El este Dante. Dante are 2 ani, s-a nascut in data de 22.10.2018 si este in familia noastra de la varsta de o luna jumate. Desi cu greu s-a ajuns la a scrie acest anunt, suntem nevoiti sa luam decizia de a-i cauta o familie noua dat fiind ca exista circumstante profesionale care preconizeza faptul ca nu ii vom mai putea oferi toata atentia si dragostea pe care o merita.

Dante are o personalitate aparte, este energic, ii place sa alerge, uneori cu bete sau cu obiectele altor oameni. Fiind foarte rasfatat, are tendinta de a considera ca orice lucru este al sau, motiv pentru care ii place sa fure.

Mananca orice, asta face parte din gena de labrador tanar, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii dai mancare la 2 lei kilogramul. Fie o mancare de caini foarte buna si mancare gatita regulat, fie doar o mancare de caini foarte buna cand nu e timp pentru gatit, altfel Dante sigur nu are ce cauta cu tine. Singura modalitate prin care pot lua in considerare sa ti-l dau tie va fi sa mergem impreuna cu Dante intr-un parc cateva jumatati de ora, dupa caz.

Telefon: 0760542247

Email:

Pentru Adopție