Adoptă

Husky Blând

Share
Specie: Câine
Rasă: Husky Siberian
Culoare: Gri, Alb, Negru
Gen: Mascul
Oraș: Timișoara

Căutăm un stăpân iubitor, ce și-ar dori un husky adult, prietenos și foarte blând.  Avem un husky ce locuia împreună cu bunica mea la sat.
Din păcate, anul acesta bunica a decedat, iar casa a rămas goală. Noi locuim la bloc și mergem foarte rar la sat, e vorba de o distanta de peste 200 km. Căutăm un stăpân pentru cățel, deoarece suferă foarte mult acum, nemaiavând nici un om de care sa se atașeze. Este un câine prietenos și blând, sociabil și foarte sănătos, este îngrijit și cu toate vaccinurile făcute la timp. Ne dorim foarte mult sa găsim o persoană potrivită și pentru el, care să-l iubească și sa ii fie alături.

Momentan, locuiește în județul Dolj, însă e obișnuit sa călătorească în mașină și nu ar fi o problemă transportarea lui. Tot ce ne dorim este ca el sa fie în siguranță și iubit, așa cum a fost și pana acum. Ne este alături de când avea doar 7 săptămâni, este un câine foarte iubit și ne-a fost foarte greu sa luam această decizie, însă, pe termen lung, adopția pare cea mai bună soluție. Contact pentru adopție: https://www.facebook.com/ELA.gabrielabotea/

Telefon: https://www.facebook.com/ELA.gabrielabotea/

Email:

Pentru Adopție