Adoptă

Adoptă

Pașa

Share
Specie: Câine
Rasă: Golden Retriever
Culoare: Golden
Gen: Mascul
Oraș: Bucuresti

Cautam familie noua pentru Pașa. Pașa e un golden retriever extrem de inteligent, mare manipulator, dulcegar zaharicios, ascultator pana la loc comanda atata vreme cat are lesa de gat. Are 4 ani si 4 luni, a fost gasit haladuind pe strazi si adoptat de noi in februarie anul acesta. Nu a dat nicio clipa semne de agresivitate cu niciunul din membrii familiei. Niciodata.

Este extrem de prietenos cu orice om, indiferent de varsta, culoare sau gabarit. Cere civilizat cand are nevoie de ceva. Indiferent ce… Mancare, joaca, iesit afara, mangaiat…. Nu latra in casa. Poate doar daca aveti si pisica, dar si atunci e un fel de mormait prelungit. Nu latrat. Nu roade incaltari. Nu roade mobila. Nu roade nimic din ce nu ati vrea sa roada. Este perfect educat pentru viata la apartament, cu 2 plimbari pe zi.

Problema e ca plecam din tara. Pasa se doneaza celuu care il poate iubi si ierta mereu. Din pacate Pasa urmeaza si va urma toata viata tratament pentru controlul si suprimarea infestatiei cu dirofilarii. Nu e cazul sa va speriati de asta cum am facut-o eu la inceput. Tratamentul este lunar, administrat ceas pe 11 ale lunii si consta in 2 comprimate de Pyramectin. O cutie de 20 comprimate costa circa 50 lei.

In rest, Pasa are microcip, carnet de sanatate, vaccinurile la zi si Pasaport.

Telefon: http://bit.ly/33uxrAL

Email:

Pentru Adopție