Specie: Câine
Rasă: Collie
Culoare: Maro
Gen: Femelă
Varsta (ani):
Oraș: Bucuresti
Total afișări: 441

Ofer spre adoptie metis de Collie in varsta de 6 luni. Catelusa, cu numele de Mochi, este deparazitata, vaccinata, microcipata si inscrisa la RECS. A fost crescuta in apartament in Bucuresti, impreuna cu un motan. Este un caine super energic si cu pofta de viata, inteligent si cu mult potential. Insa are nevoie de o familie care sa-i ofere mult timp si spatiu, de preferat o curte. Stie toate comenzile de baza (sezi, culcat, asteapta, nu, vino/hai, lasa). Momentan impreuna cu energia ei vine si o stare de anxietate, in special in spatiile urbane.

Motivele pentru care am decis sa ii caut o noua familie sunt in principal personale, dar cel mai important este sa ii fie ei bine in timp si sa primeasca tot ce este mai bun. Din pacate momentan eu nu ii pot oferi toate acestea.

Ideal ar fi ca persoana sa aiba experienta cu rase similare (ciobanesti), de preferat cu curte. Adoptia se face doar cu contract deoarece vreau sa fiu sigur de toate cele mentionate mai sus si sa o stiu bine in timp.

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Conectează-te sau crează-ți un cont pentru a trimite mesaje

PENTRU ADOPȚIE

    Vrei sa adopti un animal?

    Adaugă emailul tău și află înaintea tuturor care sunt cele mai recente animale adaugate spre adopție. Uneori vei primi chiar și anunturi cu caini sau pisici de rasa!