Specie: Câine
Rasă: Bulldog francez
Culoare: Maro, Gri
Gen: Mascul
Oraș: Timișoara
Total afișări: 5648

Salutare, dragi prieteni! Noi suntem Smoky și Moka, doi căței plini de viață și iubire, în căutarea unei noi familii care să ne primească în sufletele și căminul lor. Avem amândoi 5 ani și suntem de rasă buldog francez. Am trecut prin multe împreună, iar acum vrem să găsim un loc unde să fim iubiți și răsfățați așa cum merităm. Suntem doi tovarăși veseli, jucăuși și plini de energie. Adorăm să ne jucăm, să alergăm și să ne bucurăm de viață în fiecare moment.

Suntem foarte prietenoși și dornici de a face parte dintr-o familie care să ne ofere afecțiune și grijă. Ne place să fim în mijlocul atenției și să primim mângâieri și îmbrățișări. Chiar dacă suntem de rasă buldog francez, nu suntem deloc pretențioși. Suntem ușor de îngrijit și ne adaptăm cu ușurință la diferite medii de viață. Suntem la fel de fericiți într-un apartament cochet cât și într-o casă spațioasă cu grădină.

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Conectează-te sau crează-ți un cont pentru a trimite mesaje

Telefon:

Email:

PENTRU ADOPȚIE

    Vrei sa adopti un animal?

    Adaugă emailul tău și află înaintea tuturor care sunt cele mai recente animale adaugate spre adopție. Uneori vei primi chiar și anunturi cu caini sau pisici de rasa!