Specie: Câine
Rasă: Beagle
Culoare: Maro cu alb
Gen: Mascul
Oraș: Bucuresti
Total afișări: 19

Din pricina unor probleme personale, din pacate trebuie sa imi dau cățelușul spre adopție! Pentru ca stiu ca vor fi multi care sa isi dea cu parerea despre alegerea mea, deși nu obișnuiesc sa dau explicații pentru ceea ce fac, o voi face totusi. In urma cu 3 săptămâni, chiar dupa ce am nascut, mama mea a decedat dupa o lupta crunta de aproape un an cu cancerul. Eu am ramas singura, cu depresie, o sora care este inca la liceu, un copil si un cățel( Toby) . Din nefericire, de Toby am ajuns sa nu ma mai pot ocupa deloc. Nu am niciun fel de ajutor cu copilul si imi este enorm de greu. Au fost multe schimbări in viata mea si este foarte greu de procesat totul. Cățelul am ajuns sa il scot o data sau de doua ori pe zi si sunt zile in care efectiv uitam sa ii dau sa manance pana ajungea al meu de la munca, seara. Nu vreau sa ajung sa il tin chinuit aici doar de dragul de a-l tine. Il iubesc, am trecut printr-o gramada de greutăți cu el, însă repet, deja consider ca il chinui. Ca sa va explic, cand era mic, pt ca era un zvăpăiat si aduna tot ce găsea pe jos, a mancat otrava. Toti mi-au spus ca o sa moara oricum, sa il eutanasiez, sa nu il chinui, însă dupa o saptamana de tratament in spital, unde timp de 6/7 ore pe zi stateam cu el, am reusit sa il fac bine.
ATENTIE!!! ARE EPILEPSIE!!! la varsta de doi ani i s-a declanșat prima criza. Am umblat foarte mult cu el pe la doctori, am facut analize, RMN- uri etc pana i s-a stabilit un diagnostic si un tratament pe care il urmează zilnic! Cine are animale, stie cat de costisitoare sunt toate aceste vizite la veterinar si toate tratamentele.
Ca idee, nu am renuntat la el nici cand mama mea s-a îmbolnăvit, deși i-a fost interzis sa stea in jurul animalelor, boala ei fiind la plamani si trahee, însă nu pot sa il mai tin in condițiile in care lui nu ii mai este bine aici.
VA ROG SA ȚINEȚI CONT DE BOLA LUI SI DE FAPTUL CA TREBUIE DATA PASTILUȚA ZILNIC!
Deși unii sunt de parere ca daca ai ales sa iti dai animalul spre adopție nu mai ai drepturi asupra lui, as dori ca familia adoptiva a lui Toby sa păstreze legatura cu mine, sa ma mai tina la curent cu viata lui. Eu MA OFER PERMANENT SA ASIGUR TRATAMENTUL LUI TOBY. Asa, o data la cateva luni il pot si vedea si in felul acesta pot păstra si legatura cu viitori stăpâni. De asemenea, atunci cand pot si imi permit, ii voi mai cumpara si hrana. Eu locuiesc in București, sectorul 4 si as dori sa fie cineva cat de cat aproape, macar sa fie din București, sa nu fie greu cu drumurile.

Contact pentru adoptie: https://www.facebook.com/diana.ioana.3572846 

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Telefon:

Email:

PENTRU ADOPȚIE

    Vrei sa adopti un animal?

    Adaugă emailul tău și află înaintea tuturor care sunt cele mai recente animale adaugate spre adopție. Uneori vei primi chiar și anunturi cu caini sau pisici de rasa!