Specie: Pisică
Rasă: Europeana
Culoare: Negru, Alb
Gen: Femelă
Oraș: Bucuresti
Total afișări: 155

Hei. Avem trei pui de pisica in varsta de 5 luni si jumatate. Vrem sa le gasim cate o casuta primitoare unde vor fi iubite si ingrijite corespunzator, asa cum au fost pana acum de catre noi.
Ele sunt Mia, Feli (sosete albe) si Brumi (ultima din seria de poze, care seamana cu Mia) Feli este cea mai energica, Mia este cea mai linistita, iar Brumi are o ruptura de bazin, a suferit un accident la care n-am fost martori, credem ca a lovit-o masina… Momentan nu poate merge corect, taraie labutele din spate, dar nu are dureri! In urma multitudinii consulturilor la veterinar ni s-a spus ca din fericire nu necesita operata dar trebuie urmarita indeaproape si, fiind micuta, se va vindeca in timp (o luna sau mai putin). Progresele intr-adevar sunt vizibile pana acum ! 3

Toate 3 sunt neimaginabil de iubitoare si jucause atat intre ele, cat si cu oamenii.
Noi nu le mai putem tine in casa si ingriji ca pana acum din motive financiare (suntem studenti), asa ca dorim sa le gasim ceva mai bun decat le putem oferi noi. Am tot amanat acest moment dar cu durere in suflet trebuie sa actionam si sa incercam sa le dam spre adoptie cat mai repede..Ne dorim foarte mult ca cei ce le vor dori sa le tina in casa exclusiv in special in sezonul friguros! Sunt foarte bine ingrijite si curate, dar NEsterilizate.
Nu e obligatoriu, dar ar fi super daca cineva ar lua la pachet toate 3 surioarele…
Speram ca pana si pe Brumi o va primi cineva intr-o casuta, intr-o familie care este dispusa sa ii ofere atentia pe care o merita… Costurile s-au terminat cu ea, totul este acum o chestiune de timp pana se va vindeca complet si va putea merge din nou!
Avem numeroase videoclipuri faine cu ele dar nu pot posta in format video asa ca le voi trimite oricui este interesat sa afle! 🙂
Va rog mult sa imi scrieti sau sa sunati daca sunteti doritori!! Multumesc!
P.S: le putem aduce si in afara Bucurestiului oricand!

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Conectează-te sau crează-ți un cont pentru a trimite mesaje

Telefon: 0721280211

Email: secondmail.prd@gmail.com

PENTRU ADOPȚIE

    Vrei sa adopti un animal?

    Adaugă emailul tău și află înaintea tuturor care sunt cele mai recente animale adaugate spre adopție. Uneori vei primi chiar și anunturi cu caini sau pisici de rasa!